Finansiering

Send os en email

salg@mp-biler.dk

Ring til os på

+45 28 55 57 37

Finansiering

Styr på økonomienVi hjælper dig med at få finansieret din bilDu kan hos MP Biler få dit bilkøb finansieret gennem en af vores samarbejdspartnere Santander eller ResursBank.


Lån på under 5 minutter

Når vi i fællesskab har fundet frem til, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov, bliver lånet indsendt til vores samarbejdspartner, som på under 5 minutter behandler din ansøgning. På den måde slipper du for unødvendige møder og kan komme ud at køre i din drømmebil med det samme.Variabel eller fast rente

Udover den normale variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån. Mens variable lån umiddelbart er den billigste løsning, så får du med fastforrentede lån sikkerheden i at vide præcis, hvad dit lån koster i hele løbetiden – uanset hvordan renten udvikler sig.


Bevar lånemulighederne i banken

Ved at finansiere igennem os belaster du ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge banken til andre formål end billån. Samtidig viser undersøgelser af TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån er billigst hos forhandleren frem for banken.


Der er muligt at finansiere bilen med og uden udbetaling. Vi råder dog folk til at smide minimum de 20% i udbetaling af bilen værdi, når det gælder finansiering.


Kom forbi, ring eller send en mail og få et personligt uforpligtende tilbud og hør nærmere om de gode vilkår!Papirerne underskriver du også hos os, når du har truffet beslutningen. Hvis du står registreret i RKI og lignende, er det imidlertid normalt vanskeligt at få etableret bilfinansiering.E-mail: salg@mp-biler.dk

Telefon: +45 28 55 57 37

Copyright @ All Rights Reserved