Leasing

Send os en email

salg@mp-biler.dk

Ring til os på

+45 28 55 57 37

Leasing 

Styr på økonomienVi hjælper med leasing af bilenDu kan hos MP Biler få din nye bil leaset ved enten at vælge privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing, som er en kombination af begge.


Flexleasing er en leasingtype, hvor man ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme, men i stedet kun betaler for den periode leasingaftalen løber sig over.

Hvor store raterne er, afhænger af bilens registreringsafgift.

Der er forskellige periodeafgiftssatser, og alderen på bilen bestemmer, hvilke en af dem,der bliver anvendt på bilen.


Ved køretøjer der er over 36 måneder, betales der kun 0,5% af den fulde registreringsafgift pr. måned i leasingperioden. Er køretøjet mellem 3-36 måneder betales 1%, og fra 0-3 måneder betales 2%.


Når du leaser din bil igennem os er der mulighed for at du selv står for af få bilen afsat eller videreleaset efter endt leasingaftale. Hvis du gerne vil være fri for denne byrde, så kan vi lave et tilbud, hvor vi tager os af bilen efter endt leasingaftale.


I forbindelse med din leasingaftale, tilbyder vi en attraktiv kaskoforsikring og vejhjælp, gennem vores samarbejdspartner. Vejhjælp kan tegnes  sammen med vores tilbudte forsikring. Vejhjælp tilbyder for at give dig mest mulig tryghed.


- Mindre kapitalbinding.

- Minimal afskrivning af dit køretøj da bilen er uden afgift.

- Bilen kan re-leases, sælges videre eller købes på fuldafgift.

- Fri kilometer.

- Mulighed for at skifte bil oftere.

- Mulighed for køre i din drømmebil.

- Mulighed for billig forsikring.E-mail: salg@mp-biler.dk

Telefon: +45 28 55 57 37

Copyright @ All Rights Reserved