VI HAR ÅBENT HELE JULEN - EFTER AFTALE

Finansiering & leasing af din drømmebil

Hos MP Biler tilbyder vi fleksibel leasing samt attraktive finansieringsmuligheder af vores nye og brugte biler. Vi samarbejder med Santander Consumer Bank og Accept Auto.

Finansiering

Du kan hos MP Biler få dit bilkøb finansieret gennem en af vores samarbejdspartnere – Santander Consumer Bank og Accept Auto. Vi skræddersyer altid dine aftaler ud fra dine behov og økonomiske situation. 

Når vi i fællesskab har fundet frem til, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov, bliver lånet indsendt til én af vores samarbejdspartnere, som på kort tid behandler din ansøgning. På den måde slipper du for unødvendige møder og kan komme ud at køre i din drømmebil med det samme.

Santander

Hos MP Biler samarbejder vi med Santander Consumer Bank. Santander er førende på det danske marked indenfor billån. Det betyder, at du altid er sikret nogle af de mest fordelagtige priser og vilkår på markedet. Når du finansierer din bil gennem Santander, får du:

Du kan læse mere om Santander her eller afprøve deres låneberegner her. 

Accept Auto 

Accept Auto er et finansierings- og leasingselskab, som blev etableret af en række forhandlere og værksteder i den frie del af autobranchen. Accept Auto tilbyder konkurrencedygtige vilkår og rentesatser, hvad end du er privat- eller erhvervskunde. Når du finansierer din bil gennem Accept Auto, får du:

Du kan læse mere om Accept Auto lige her.

Leasing

Ønsker du mere fleksibilitet som bilejer, og vil du gerne undgå uforudsete udgifter på din bil? Så kan leasing være det rette valg for dig. Hos MP Biler tilbyder vi fleksible leasingaftaler i samarbejde med Santander og Accept Auto. Vi rådgiver dig gerne i de forskellige leasingaftaler, så vi sammen kan finde den helt rette aftale tilpasset dine ønsker. 

Santander

Santander tilbyder leasing til både privat og erhverv. Når du leaser din bil gennem Santander, får du blandt andet disse fordele:

Accept Auto

 Accept Auto tilbyder både finansiel leasing og flexleasing til privat og erhverv. Når du leaser din bil gennem Accept Auto, får du:

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder for finansiering eller leasing? Du er altid velkommen til at kigge forbi på Østergade 55 i Rødekro. Du kan også kontakte os via kontaktformularen eller ringe på 28 55 57 37.

Skriv til os

Book prøvetur

Beregn byttepris