VI HAR ÅBENT HELE JULEN - EFTER AFTALE

Import af biler

Hos MP Biler er vi altid behjælpelige med at importere din drømmebil via vores store netværk. Vi gør processen tryg og enkel.

Drømmer du om en helt bestemt bil fra det europæiske bilmarked? Men kan ikke overskue at stå for import af bilen selv? Er du ikke bekendt med markedet, vilkårene samt hvilke dokumenter, der skal kontrolleres og bruges ved import samt det efterfølgende told-og registreringssyn? Så kan det indebære en høj risiko at begive sig ud i import selv. 

MP Biler står altid klar til at hjælpe dig med import af din drømmebil, og kan oftest fremskaffe, den bil du ønsker gennem vores store netværk. Vi tilbyder professionel rådgivning og hjælp i det omfang, du ønsker. Vi står gerne for hele processen. Ved at få vores hjælp og ekspertise, vil du undgå at løbe risikoen – i stedet vil du være sikret en enkel proces og den bedst mulige handel. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Kontakt os enten via kontaktformularen, ring til os på 28 55 57 37 eller skriv en mail på salg@mp-biler.dk.

STEP 1

Vi finder bilen

Ud fra tæt dialog omkring dine ønsker og krav til din nye bil, finder vi din drømmebil via vores store netværk i udlandet. Bilens historik undersøges grundigt i forhold til tidligere skader og service.

STEP 2

Prisforhandling

Det kan oftest betale sig at importere en bil til Danmark. Vi står for korrespondance samt prisforhandling med forhandleren omkring din nye bil og sikrer, at du får bilen til den helt rette pris.

STEP 3

Import

Vi sørger naturligvis også for booking af hjemtransport, så din bil kommer sikkert til Danmark. Vi står også for at fastsætte og betale registreringsafgiften, så der kan komme plader på.

STEP 4

Betaling

Kontant betaling, finansiering eller leasing? Sammen finder vi ud af, hvad der passer din økonomiske situation bedst. Vi tilbyder attraktive finansierings- og leasingløsninger. 

Bliv kontaktet af MP Biler

Ønsker du at blive kontaktet med henblik på import af din drømmebil? Udfyld nedenstående kontaktformular og bliv kontaktet så snart det er muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Oplysninger om bilen
Personlig oplysninger

Solgte biler

Book prøvetur

Beregn byttepris