VI HAR ÅBENT HELE JULEN - EFTER AFTALE

Velkommen til MP Biler

MP Biler A/S er din lokale bilforhandler i Rødekro. Vi tilbyder leasing, finansiering samt køb og salg af både brugte og fabriksnye biler. Vi har speciale i at finde de biler til vores kunder, som de går og drømmer om.

Hos MP Biler står vi altid klar med personlig service til vores kunder efter de højeste standarder inden for salg og rådgivning. Du kan trygt handle bil hos os – vi har altid vores kunders ønsker og behov i centrum. Stil, smag og behov er individuelle valg fra person til person. Derfor er vores vigtigste rolle at lytte og omsætte dine ønsker til en realitet i din nye bil. Vi hjælper dig også gerne med leasing- og finansieringsløsninger.

Har vi ikke din drømmebil lige nu? Hos MP Biler er vi også altid behjælpelige med import af din drømmebil. Når vi sammen har fundet din ønskede bil, står vi for resten af processen. Det vil altså sige, at vi står for alt fra kontakt til forhandleren og indtil du kan sætte dig bag rattet og køre i bilen i Danmark. 

Vores mål er, at du får den bedste service, den bedste rådgivning og den bedste oplevelse i forbindelse med dit næste bilkøb.

Du er altid velkommen til at kigge forbi os på Østergade 55 i Rødekro. Du kan også kontakte os via kontaktformularen eller ringe på 28 55 57 37. Vi ser frem til at handle bil med dig.

Skriv til os

Morten Hjerrild

Book prøvetur

Beregn byttepris